Traditionell tandvård

SKOLDENKLINT_stående_white_9

Regelbundna årliga undersökningar hos tandläkare och tandhygienist är grunden för en god tandhälsa. Hos Tandläkare Sköldenklint i Kalmar strävar vi efter att behandla utifrån patientens unika behov men också att främja förebyggande tandvård.

Genom regelbundna besök hos våra tandläkare och tandhygienister kan du aktivt delta i att upprätthålla din tandhälsa och förebygga potentiella problem. Precis som i all vår vård står kvalitet i fokus för den allmänna tandvården hos oss.

Våra erfarna tandläkare utför alla typer av behandlingar inom allmäntandvård för att möta våra patienters behov. Oavsett om det gäller förebyggande tandvård, undersökningar, lagningar, rotfyllningar, kronor eller utdragningar, kan du lita på att våra behandlingar utförs med skicklighet och omsorg. Alla behandlingar utförs av kompetent personal i en välkomnande miljö. Att du som patient känner dig trygg och nöjd är av högsta vikt för oss.

Vi tar emot nya patienter, både vid akuta besvär och för regelbundna undersökningar. Vill du lista dig hos oss, bara säg till så sköter vi resten. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik i centrala Kalmar.

Akut tandvård

När olyckan är framme och du drabbas av akuta tandproblem är det viktigt att du kan få rätt hjälp snabbt. Oavsett om du har problem med tandvärk, ilningar eller har skadat en tand eller fyllning ska du inte behöva vänta på hjälp och gå omkring och ha ont. Tveka inte, ring eller maila oss! Vi gör alltid allt vi kan för att ordna en tid så fort som möjligt.

TS_Logo_White

Larmgatan 34
392 32 - Kalmar
0480-127 37
info@skoldenklint.com

fk-logo
Straumann_Logo
SACD_Logo
AACD_Logo
sveriges-tandlakarforbund