Tandhygienist

SKOLDENKLINT_stående_white_7

En ren mun är en frisk mun! Modern forskning visar att stor del av vår hälsa påverkas av hur vi mår i munnen och tänderna. Därför är förebyggande tandvård så viktig!

Hos våra tandhygienister är du i goda händer. De har stor expertis kring tandvård och kontrollerar hur allt ser ut i din mun. Det inkluderar avlägsnande av tandsten, behandling av dålig andedräkt, hantering av ilande tandhalsar och viktig information om hur du effektivt kan förebygga karies och tandlossning. Allt för att hjälpa dig att vårda din mun och dina tänder, genom hela livet.

Om du går på regelbundna besök hos våra tandhygienister säkerställer du att dina tänder och ditt tandkött har de bästa förutsättningarna för att hålla sig friska. Genom att identifiera och behandla potentiella problem i ett tidigt skede kan vi arbeta förebyggande och undvika att små problem utvecklas till större, mer komplexa frågor.

Utöver behandlingar och rengöringar ger våra tandhygienister individuella råd som är anpassade efter dina specifika behov och livsstil. Genom att arbeta tillsammans med dig som patient, strävar vi efter att skapa en medvetenhet om hur du kan ta hand om din mun och förebygga problem på ett effektivt sätt.

Kontakta oss hos Tandläkare Sköldenklint för att boka ditt tandhygienistbesök idag. Vi är här för att stödja dig på vägen till en god och långvarig mun- och tandhälsa.

TS_Logo_White

Larmgatan 34
392 32 - Kalmar
0480-127 37
info@skoldenklint.com

fk-logo
Straumann_Logo
SACD_Logo
AACD_Logo
sveriges-tandlakarforbund