Implantat

SKOLDENKLINT_stående_white_1

Förlusten av en tand påverkar såväl din tandhälsa som självkänsla, därför strävar vi efter att erbjuda våra patienter hållbara lösningar. Våra erfarna tandläkare är specialiserade på implantatkirurgi och erbjuder dig den bästa möjliga vården. Om du har förlorat en eller flera tänder kan implantat vara ett bra alternativ för att återställa både funktion och estetik.

Implantatskruven består av titan och fästs i käkbenet under ett kirurgiskt ingrepp med lokalbedövning. För att säkerställa att våra patienter får bästa möjliga resultat arbetar vi med världsledande tillverkare som Straumann Implantat. Straumann är känt för sin höga kvalitet och avancerade teknologi inom implantatkirurgi.

Vår kunniga tandläkare, Mikael Sköldenklint, är specialiserad på implantatkirurgi och har stor erfarenhet av att placera implantat med precision och omsorg. Prognosen för implantat är mycket god men beror bland annat på förutsättningarna och tillståndet hos varje patient. Därför börjar vi alltid med en djupgående undersökning, där din tandläkare bedömer ditt käkben, tandkött och allmänna tandhälsa för att säkerställa att du är en lämplig kandidat för implantat. Välkommen att boka en tid hos oss!

TS_Logo_White

Larmgatan 34
392 32 - Kalmar
0480-127 37
info@skoldenklint.com

fk-logo
Straumann_Logo
SACD_Logo
AACD_Logo
sveriges-tandlakarforbund