Estetisk tandvård

SKOLDENKLINT_stående_white_6

Tandreglering, blekning och skalfasader kan göra stor skillnad och hjälpa dig få det leende du alltid önskat. Vi på Tandläkare Sköldenklint erbjuder omfattande expertis inom estetisk tandvård, såsom tandreglering, blekning och skalfasader.

Vi erbjuder olika typer av tandställningar för att justera tänder som vuxit snett, sitter tätt eller påverkar bettet negativt. Vårt främsta verktyg idag är de avtagbara, genomskinliga skenorna som anpassas efter varje patient och ger fantastiska resultat.

Tandblekning är en säker och effektiv metod för att lysa upp ett leende. Med flera metoder tillgängliga, inklusive professionell hemmablekning, skräddarsyr vi behandlingen för att passa dina behov och önskemål.

Skalfasader är tunna, anpassningsbara ytskikt som placeras som ett lager på framsidan av tänderna och är en effektiv metod för att täcka ojämnheter och missfärgningar.

Välkommen att boka tid för en undersökning eller konsultation i våra fräscha, välkomnande lokaler i centrala Kalmar. Beroende på vilken typ av resultat som efterfrågas kommer våra tandläkare att hjälpa dig att välja det bästa alternativet.

TS_Logo_White

Larmgatan 34
392 32 - Kalmar
0480-127 37
info@skoldenklint.com

fk-logo
Straumann_Logo
SACD_Logo
AACD_Logo
sveriges-tandlakarforbund